Šį kartą, su mumis sutiko pabendrauti išskirtinio, vw golf mkIII, vairuotojas.

Papasakok trumpai apie save. Ką veiki gyvenime? 

Prieš 26 metus gimęs Klaipėdoj ir ten praleidęs didžiaja savo gyvenimo dalį dabar sėkmingai jau trečius metus gyvenu ir dirbu Vilniuje. Draugai mane pažysta kaip “Maikę” giminės kaip Arnoldą. Darbo pobūdis toli neatitolęs nuo automašinų, transporto ir t.t. mat dirbu logistikos sferoj. Automobilius mėgau dar nuo ankstyvos vaikystes, “bombimbom”, “turbo” gumos lipdukai, plastikinės/medinės mašinos ant virvutės, pilnas stalčius modėliuku :D

Kodel pasirinkai vw golf ir butent mkIII?

Net nežinau ar aš tikrai norėjau VW, nes visada galvojau apie kitas mašinas. Manau šitas golfas pats pas mane atėjo. Geros bendradarbės dėka, padariau labai gerus mainus: “Laptopas” i VW golf 3. Tikrai taip, nulis priemokų ir abu laimingi, aišku kompas buvo 2 savaičių senumo, o masina 92m gamybos :D Tuomet apie nieka geresnio ir negalėjau pagalvot, buvau tik ką žengęs į dirbančių žmonių gretas, nėra patirties- mažas atlyginimas, o golfo eksploatacija tada ir dabar buvo pigiausia. Dabar tai yra vis dar mano pirmoji mašina prie kurios esu labai prisirišęs ir net negalvoju apie keitimą.

Kas jam atlikta ( aka modlist’as) ?

Turbūt iškart galima pastebėti, kad pilnai perdažytas kėbulas į labai neįprasta pusiau matinę spalvą. Nelendant į vidų po arkom slepiasi RH r16x7j ratai, už jų FK coilai, o po dugnu stūkso tiesus 50mm išmetimas su sūkuriniu rezonatoriumi. Ant stogo Wurth skersiniai su bagazine, plius ranku darbo fairingas. Vidui sudėtas GTI edition rekaro salonas, pakeistas spidometras į kitą su tachometru. Padarytas ‘shaved’ tipo priekinis bamperis, sudėtas vento face swap’as.

Ateities planai?

Ateičiai planu yra, bet ne viskas iš karto. Pirmiausia tai bus sudėti USA dažyti bamperiai (čia tuo pačiu perduodu ir linkėjimus VAG klubui :D), pilnai restauruosiu ratus, keisiu jų spalva, gal net ir plotį. Taip pat įpusiu nauju veju ir keleta arkliu po kapotu keisdamas variklį. Dar turiu viena idėja, bet jei ji man pavyks tai manau sužinosite arba pamatysite gatvėje. Ir tai tikrai dar ne pabaiga :)

Related Posts