Jau ko gero nereikia pranešinėti, kas laukia šių metų balandžio 21 dieną Kačerginės Nemuno žiede. O tiems, kas visgi dar nežino, galim priminti, jog įvyks ilgai lauktas Double D-Day renginys, organizuojamas DopeCars.lt ir DriftNation „komandų“. Jame, be aplink Nemuno žiedą zujančių automobilių, bus galima išvysti ir show dalį, į kurią patekę dalyviai galės parkuotis vidinėje NZ aikštelėje (deja žiūrovai savo automobilius turės palikti renginio zonos prieigose) ir dalyvauti kiekvienoje iš 3 programos dalių. Pirma programoje yra numatytas pasirodymas, pravažiuojant prieš teisėjų komisiją su savo automobiliu, stengiantis kuo labiau pabrėžti pastarojo unikalumą lyginant su standartine modelio versija. Aukščiausius teisėjų balus surinkęs automobilis gaus specialų apdovanojimą.
Kita dalis bus visų laukiamas dropo konkursas, kuris vyks trimis etapais (apie etapų specifiką dalyviai bus informuoti asmeniškai, o žiūrovai viską pamatys renginio dieną). Konkurso esmė – pralįsti pro limbo kartelę jos nenuverčiant ant žemės. Siekiant sąžiningumo dalyvių atžvilgiu, dropo konkursas bus suskirstytas grupėmis pagal automobilių specifiką ar rasę.
Paskutinė renginio dalis – fotosesija, vėliau pasirodysianti mūsų bloge mini straipsniukų rinkinio forma, kurios tema: “Aš ir mano automobilis” (apie tai kiek veliau).
Na, o dabar pateikiu video kaip draugai klaipėdiečiai mėgino pasitreniruoti jau ne už kalnų būsiančiam renginiui, ypač dropo konkursui.

http://youtu.be/JY34IinyApM

Related Posts