Šį savaitgalį DopeCars komanda apsilankė mūsų kolegų – Lowrider.lt Vilniuje organizuotame renginyje „Plaukiu asfaltu 2012“.

Jame buvo daug žemų automobilių, bei dar daugiau žiūrovų. Nors dalyviai beveik visi buvo vilniečiai (apart mūsų kolektyvo iš Kauno), tačiau žiūrovų buvo ir iš tolimesnių Lietuvos kampelių, kaip pavyzdžiui, Raseinių, Telšių ar Visagino.

„Plaukiu asfaltu 2012“ buvo padalytas į dvi dalis – konkursus ir„showoff’ą“. Apie showoff dalį kalbėti nereikia – viską puikiai perteikia gausybė nuotraukų – žiūrėti tikrai buvo į ką. O štai konkuruoti tikrai buvo kur – pradedant „Best fitment’u“, bei „Best camber’iu“, baigiant „Limbo“ ir „Limbo su žmonių svoriu“ rungtimis. Neslėpsime – pastarojoje padėjome forumiečiui Karoliui (dar žinomam kaip Antanėlis) su raudonu Polo iškovoti pirmąją vietą tarp žemiausiųjų B klasėje, bei daugeliui savo svoriu pagelbėjome mes su forumiečiu Lomke – mus kai kas jau spėjo praminti „tuo su dopecars maike“ ir „tuo su languotais marškiniais“.

Žinoma, šis renginys, kaip ir visi, neapsiėjo be nukentėjusiųjų. „Limbo su žmonių svoriu“ etape labiausiai nukentėjo BMW E34 kapotas, taip pat žiūrovų kojomis buvo gana smarkiai aptryptas juodas matinis Honda Civic 4gen. Na bet ne veltui sakoma, kad grožis, šiuo atveju drop’as – reikalauja aukų.

Apibendrinus – buvo tikrai smagus renginys, su kuo mūsų kolegas ir sveikiname!

Už video teaser’į esame dėkingi Egidijui Kirsliui (yagis)

http://www.youtube.com/watch?v=VLzzFFhVJ7E&feature=youtu.be

Už nuotraukas dėkojame Ričardui Tarbūnui (LOMK3), bei Tomash Masojc (Tmk)!

Related Posts