Random snap LT: fotokonkursas Ruošiuosi Vasaros Sezonui

dopecars.lt skelbia naują fotokonkursą

Ruošiuosi vasaros sezonui!

Nusibodo skardinukai, standartinės važiuoklės aukštis ir kalnai sniego? Atsimeni vasarą vykusius autorenginius ir išvykas į meetus ir renginius? Gal garaže ruoši naują projektą ir po žiemos speigų jau svajoji kaip dalyvausi renginiuose – būtinai pasidalink foto su mumis, parodyk kaip vyksta tavo pasiruošimas vasaros sezonui! Foto turi perteikti tavo darbus ar planus vasaros sezonui: konstravai naują kelių monstrą savo garaže, planuoji naują automobilio apdailą ar važiuoklę, o gal ilgais žiemos vakarais poliruodavai ratlankių palanges ir jau netveri noru juos užsidėti balandžio pradžioje – fotografuok ir pasidalink su mumis.

Savo foto talpinkite Forumo temoje arba siųskite , vėliau mes nuotraukas patalpinsime į mūsų facebook puslapį. O jau ten teisėjais bus visi mūsų fanai, kurie nepatingės ir paspaus like mygtuką ties labiausiai patinkančia nuotrauka. Nugalėjusios nuotraukos autorių apdovanosime dopecars.lt lipduku ;)

Svarbu:
- vienas autorius gali atsiųsti ne daugiau kaip dvi foto.

- ant auto neturi būti jokios reklamos, t.y. kiti autoklubai, dalių parduotuvių logo ir t.t.

- automobiliai negali būti koreguoti photoshop programa ar kitomis priemonėmis. (t.y. jokių fake drop’ų, modų ir pan.)

- nuotraukos turi būti kokybiškos, su tinkamu fonu ir apšvietimu.

- foto dydis minimum 800pix.

- pasiliekame teisę netalpinti mūsų manymu tinklapio stilistiką neatitinkančių foto.

hotrodgirl

Nuotraukas galite talpinti iki 2013 03 31 dienos.

Reikalavimus atitinkančios foto bus patalpintos į mūsų facebook puslapį, kur lankytojai iki balandžio 5 dienos galės balsuoti už gražiausias, labiausiai jiems patikusias, nuotraukas.

Nesnaudžiam ir parodom, kaip laukiam vasaros sezono!