Gedas ir jo 1996 metų Audi A4 yra turbūt vienas iš tų nedaugelio žmonių, kuris ištikimas savo pirmąjam automobiliui. Nors šį automobilį jis turi jau 6 metus (dažnas mūsų net su panelėmis tiek ilgai neišdraugauja), mašinos pardavimo skelbimas niekada nebuvo patalpintas į jokį internetinį portalą. Priešingai, jis – ilgai ir kantriai tobulino savo automobilį pagal tai, kaip jis įsivaizdavo širdžiai mielą A4 modelį.

Žinoma, bėgant laikui keitėsi ir stilingo automobilio supratimo sąvoka, galbūt kitiems klius už akių Rieger RS body kit‘as ar BBS RS2 ratlankiai, kadangi dauguma šio modelio entuziastų renkasi S4 modelio buferius ir jau tradicinius ardomus ratus su platesne palange. Tačiau lojalumas  savo pirmajam automobiliui tuo pačiu ir įrodo, kad jis tobulintas dėl savęs, o ne kokiam nors diskusijų forumo autoriteto skoniui įsiteikti.

Darbai ties šiuo automobiliu nesustoja… Apskritai automobilių projektai neturi pabaigos, jie būna nutraukiami. Tad ši Gedo ir Audi istorija tikrai dar nesibaigia, nors tai kasdien savo pirminę paskirtį atliekantis automobilis, jis toliau bus puoselėjamas ir daromas dar geresniu.

Mes užskaitome šią amerikietiškais prieskoniais pagardintą A4 ir džiaugiamės turėdami savo gretose tokį automobilių entuziastą iš Klaipėdos. O mūsų mieliesiems skaitytojams mes patariame nesiginčyti dėl skonio ir pasidžiaugti dar vienu stilingu automobiliu, riedančiu Lietuvos keliuose.

_MG_3258

Nuotraukos: Egidijus Kirslys

Related Posts