Vieną gražų Rugsėjo sekmadienį Kaune vyko greituminis automobilių slalomas miesto gatvėmis. Jei konkrečiau, tai vyko Europos prospekte, bekylant į kalną iki sankryžos ir tada kairėn žemyn. Šia gatve eismas buvo uždarytas, trasa aptverta, smalsuoliai vejami lauk saugumo sumetimais. Važiuojantys buvo suskirstyti į klases, jos buvo skirstomos pagal automobilių galingumą, taip pat buvo svečių klasė. Važiavo ir “street” automobiliai ir specialiai sportui paruošti bolidai, kai kurie iš jų matyti ir Nemuno žiede vykstančiuose “time-attack” renginiuose, kiti iš Lietuvos Drag etapų.
s14
e36
Vienas iš įdomesnių Klaudijaus J. BMW E30 M3 (DTM replika), originalus M3 su karboniniu DTM įsiurbimo kolektoriumi, taip pat apklijuotas lipdukais ir kita grafika, atkartojant tų laikų lenktynių automobilį.
e30
Taip pat reiktų paminėti ir šią Audi, dėmesį patraukė savotiškas variklio garsas, pasirodo joje įkrautas swap’as iš VW Touareg’o.
a4
Pastebėta ir Laimio “ubagė”.
a80
Ši Audi TT taip pat patraukė akį, pirmiausiai jos rėkiantis 5 cilindrų turbo motoras, vėliau praeinant pro šalį joje sudėti “plaukiojantys” stabdžiai…
tt
Renginys pritraukė daug žiūrovų, dalyvių gretos taip pat užsipildė, neliko nei vienos laisvos dalyvio vietos.
žiūrovai
evo
scoobie
scoobie 2
Tikėkimės, kad organizatoriai ateityje ir toliau organizuos tokius renginius.
Nuotraukų autorius: Samis.

Related Posts