Andriaus pasakojimas, kaip susikūrė LowSwallow bendruomenė
LowSwallow įkūrėme labai spontaniškai… Vieną pavasario vakarą susitiko keturi random bičai su dailiom kregždutėm, iškart radom bendrą kalbą, po antro meeto sukūrėme puslapį facebook’e. Pasidalinom draugų rate, pasidžiaugėm 100 laikų ir tesėm 😀 Kadangi chebra esam miela – greitai pritraukėm naujus žmones, pradėjom organizuot kas savaitinius BMW E36 fanų meetus, važinėt po renginius, filmuoti automobilius, fotografuoti, rengti visokius konkursėlius ir panašiai. Labai greit judėjome į priekį, iš daugėlio girdėjom, kad senai laikas buvo sukurt kažką tokio ir suburti kregždistus, nes visgi šios markės automobilių fanų yra išties daug.
Mus suvienyjusi bendra aistra automobiliams ir viskam kas susiję su jais per pora mėnesių nepažystamus žmones pavertė geriausiais draugais arba kaip mes sakom – familia 🙂

stanced-bmw-e36-lowswallow-meet-03Nuotrauka: Dovydas Foto

LowSwallow pagrindinis tikslas visada išliks geras laiko praleidimas, šį sezoną organizavom kelis pasivažinėjimus kurie įamžinti video, taipogi buvome nuvykę į Kauną, kur kartu su tokiais pat šviežiais Wangan Society klubo nariais smagiai panaktinėjom. Aplankėm kelis auto renginius kaip dalyviai, toliau rengiame suvažiavimus, jungiamės su kitais klubais, kitaip tariant judinam auto kultūra. Kitam sezonui tikimės turėti daugiau savo atributikos, būtinai suorganizuoti sezono atidarymą ne vien su pasivažinėjimu, bet gal ir mini show offu. Na ir žinoma į savo gretas norėtūsi pritraukti ne tik BMW E36 fanus.

BMW E36 cars LowSwallow BMW E36 cars LowSwallow BMW E36 cars LowSwallow BMW E36 cars LowSwallow

ANDRIUS
Sveiki, mano vardas Andrius, man 23 metai. Studijuoju automobilių inžinerija, dirbu kariuomenėje. Automobiliais “sergu” nuo kokių 16-os metų, vairuoju septintą BMW iš eilės, nesu šiaip didelis pačios markės fanas, gal labiau atskirų modelių. Dabar vairuoju daugmaž standartinę kregždę apie kurią dar nėra ką pasakoti. Visa “ta” autokultūra pradėjau domėtis antrojo Chill’n’Grill dėka, tai buvo tarsi mesijo apraiška, kuri atvedė mane į tiesos kelią. Su LowSwallow “chėbra” susipažinom random meet’o metu, dėkoti tikriausiai reiktų Martynui Nacevičiui, kuris mane ir kitus pakvietė susibėgti ir parodyti savo vežėčias. Po susitikimo visi susidraugavom ir pradėjom judinti reikalus.

Stanced Red BMW E36 mtech on R15 mesh

Nuotrauka: ER MEDIA Automotive

MARTYNAS
Mano vardas Martynas. Didžiąją dienos dalį dirbu, liaudiškai tariant – šrote, o laisvalaikį praleidžiu su automobiliais arba tarp jų. Vienaip ar kitaip, laisvalaikis dažniausiai susijęs su automobiliais. Tiesą sakant, niekada nemaniau, kad būtent BMW bus tas automobilis, kuris man suteiks daugiausiai džiaugsmo. Taip jau atsitiko, jog mano pirmuoju automobiliu tapo ne ketvirtos kartos Volkswagen Golf (kaip tuomet norėjau), o BMW E39 . Paragavau, išbandžiau ir supratau, kad BMW yra daugiau nei tik automobilis, tad vedamas smalsumo ir didžiulio noro, pradėjau jį tobulinti. Pažvelgus atgal, mano pirmasis bandymas tobulinti automobilį gavosi tragiškai, bet taip turbūt atrodė tik man, nes aplinkinių dėmesio jam netrūko. Pardavęs E39, nusipirkau visiems puikiai žinomą kregždę – BMW E36. Kaip bebūtų keista, tačiau man šis modelis niekada nepatiko, bet po pirmojo pasivažinėjimo nuomonė pasikeitė kardinaliai.
Kai pirmą kartą gyvai pamačiau „Stance“ stiliaus automobilį – supratau, kad tai dalykas kuris mane veža ir kad aš noriu pamėginti kažką panašaus. Labiausiai mane žavi orinės pakabos ir „Fitment‘as“. Kol kas, dar neturiu ne vienos gražiausios „Stance“ stiliaus savybės. Užtat dabar turiu tikslą. O su LowSwallow chėbra susipažinau pirmo meeto organizavimo metu visiškai netikėtai ir ekspromtu.

BMW E36 Black LTW stanced on Japanracing R17

MARTYNAS (BBDOOK)
Sveiki, su jumis sveikinasi Martynas (kitas Martynas, ne Camber b*tch). Tarp Lowswallow narių esu žinomas kaip Babadukas (taip taip tas pats iš siaubo filmo). Ką veikiu gyvenime? dirbu prie automobilių kėbulų dažymo. Kaip prasidėjo mano begalinė meilė keturratei transporto priemonei su propeleriu priekyje? atsakymas paprastas – RWD! vairuoju nuo labai mažų dienų ir visad jausdavausi ypač maloniai vairuodamas galu varomą automobilį, todėl nieko neįprasto, jog pirmasis mano automobilis buvo galiniais varančiais ratais. Tiesa, išsilaikius teises ir pradėjus bendrauti su benzingalviais širdyje netikėtai užgimė meilė e36 coupe modeliui. Jo formos. 6 cilindru variklio garsas. Interjero išdėstymas. Ech. Kaip supratote vairuoju vienintelį ir nepakartojamą bmw e36 coupe. Jei paklaustumėte kaip pasinėriau į stance kultūrą iškart teigiau, jog didžiausią įtaką padarė internetas. O šiuo metu labai džiaugiuosi savo šeimos rate turintis 4 nuostabius bičiukus tai LS komandą! Labai smagu kai tave supa žmonės gyvenantys su ta pačia mintimi – O gal įmanoma dar žemiau? Aš Lowswallow kompanijoje galima sakyti esu nuo pirmos dienos. Viskas prasidėjo nuo to, jog facebooke Martynas ( tas Camber B*tch) ieškojo kas galėtų išvalcuoti arkas. Sutikau padėti, o nukeliavus ir padarius darbą abu supratome, jog turime daug bendro. Būtent tada prasidėjo pirmieji meetai ( pirmajame meete buvo gal 5 mašinos)! O štai pasižiūrėjus į vasaros susitikimų foto visad nusišypsau (sugebame surinkti ir 20 – 30 žemaūgių kregždučių). Šiam kartui tiek.

stanced BMW E36

GYTIS
Sveiki, esu Gytis. Man 19. Studijuoju mechanikos inžineriją Klaipėdoje. Klaipėdoje?? Taip. Atstovauju LowSwallow kitame Lietuvos gale ir dėl to labai džiaugiamės, kadangi galime būti beveik visur. Darbo kol kas tik ieškausi. Automobiliais pradėjau domėtis rimtai nuo 15 metų. Versdamasis motorolerių remontu ir pardavimu užsidirbau pirmam savo automobiliui – savajam BMW E36 kurį dabar ir vairuoju bei puoselėju. Šį automobilį įsigijau būdamas 17 metų ir tikrai galiu drąsiai sakyti, jog esu BMW fanas. Šia liga pirma užsikrėčiau tėčio dėka, nes būtent jis visada kaldavo į galvą, kad geriausia turėta mašina buvo BMW. Nesigailiu, jog įsigijau ir niekada artimiausiu metu nežadu parduoti. Planų begalybe. Su LowSwallow ekipuote susipažinau artimiau prieš MemelFest’15, kai visa chėbra atlėkė į tą pačią savitarnos plovyklą Klaipėdoje ir įteikė lipduką. Būtent nuo tos dienos su šiais žmonėmis artimai bendrauju ir itin puikiai sutariu. Stengiamės kelti kartelę ir padėti vieni kitiems

BMW E36 stanced on AC Schnitzer 3101A R17

EVALDAS
Apie mūsų gražuolį (LowSwallow veidą) Evaldą „Efką“ papasakosime patys. Žmogus labai užsiėmęs, atpratęs rašyt. Dirba prie automoblių, myli BMW. Stencu tikriausiai susidomėjo anksčiau nei mes visi. Buvo vienas tų pirmų „išsišokėlių“ kurie pradėjo judint visą street laifą, dropint mašinas ir t.t. ir panašiai. Turi kone pilnos komplektacijos E36 su visų BMW fanų numylėtais „Rondell“ ratlankiais, planus kiek žinom irgi turi grandiozinius. Su Evaldu kaip ir su kitais buvom suvesti Kregždžių dėka, pradėjome nuo nulio, o dabar visų dėka jau šio to pasiekėme ir tikrai nesustosime.

BMW E36 stanced on deep dish alloysNuotrauka: Edvinas Jankauskas photography

Dėkojame mūsų draugams VZ Productions, ER MEDIA Automotive, Edvinas Jankauskas Photography, na ir žinoma visiem auto fanams, kurie būna su mumis, dalyvauja veikloje ir meetuose. Dėkuj, kad esate 😉

Related Posts