Ko gero šio įrašo pavadinimas jau pats kalba už save – taip, šis Žygimantui priklausantis BMW markės E46 automobilis turi tiek Custom rantlankius, tiek reguliuojamo aukščio Custom air ride važiuoklę. Vis labiau populiarėjant stance kultūrai Lietuvoje, automobilių entuziastai neapsiriboja vien tik standartiniais ratlankiais, nors išsiskirti iš minios bei ieškojimas tobulo savo akiai fitment’o ne vieną priverčia sukti galvą ką naujo išmasčius ir kaip nustebinti patį save ir kitus. Custom ratlankiai – tai vienetiniai ratlankiai, dažniausiai gaminami iš kelių skirtingų ratlankių komplektų, kuomet panaudojama vieno modelio ratlankių centrai o iš kito paimama palangė ar visa likusi dalis. Tokie ratlankiai šiuo metu itin populiarūs užsienio šalyse, tačiau jų kaina daugeliui gali pasirodyti gerokai per didelė, todėl tokius ratlankius pamatyti gyvai gatvėse, kol kas, dar tenka labai retai.

BMW E46 custom spilt rims Gotti air ride airlift stance 01

Žygimantas savo vairuojamą BMW E46 kaip rekalas palepino: custom ratlankiai buvo pagaminti naudojant BMW Style 3 ratlankius bei Gotti Axia ratlankius. Priekyje R17X10J, o gale kiek paltesni R17X11J ratlankiai. Ratlankių centrinė dalis buvo perdažyta prie kebulo priderinta spalva, varžtukai buvo nupoliruoti, sudėti metaliniai oro ventiliai, lip’ai taipogi nupoliruoti iki veidrodinio blizgesio.

Ne retai idealus automobilio fitment’as jau neįsivaizduojamas be air ride – orinės pakabos, kurios aukštis gali būti lengvai reguliuojamas iš automobilio vidaus valdiklių ar mobilios programėlės, kitaip vadinamos App, pagalba. Žygimanto sumontuotą Custom orinę pakabą sudaro skirtingų gamintojų elementai: čia buvo panaudoti elementai iš Airlift, Bagriders, Viair bei Lenkijoje gaminamų elementų. Orinės pakabos montavimas užtruko net tris savaites, tačiau rezultatas vertėjo investuoto laiko. Džiaugiamės kartu su automobilio savininku – vaizdas išties išskirtinis!

BMW E46 custom spilt rims Gotti air ride airlift stance 02 BMW E46 custom spilt rims Gotti air ride airlift stance 03 BMW E46 custom spilt rims Gotti air ride airlift stance 04 BMW E46 custom spilt rims Gotti air ride airlift stance 05 BMW E46 custom spilt rims Gotti air ride airlift stance 06Nuotraukos: PROPER