Praėjusį penktadienį automobilių kultūros mėgėjai susirinko Kauno mieste, čia juos subūrė Wangans Society komanda, kurie pristatė unikalų renginį Wangan Friday’13. Kalbiname vieną iš šio renginio organizatorių Kiprą.

Sveiki, esame automobilių entuziastų grupe iš Kauno “Wangans Society”. Kadangi Kaune turime nemažai įdomių automobilių – sugalvojome padaryti visai kitokio formato susitikimą su visais jais. Prieš dvi savaites paskelbėme renginio datą ir pasiūlėme norintiems važiuoti kartu siūsti paraiškas dėl dalyvavimo renginyje. Net patys nesitikėjome tokio susidomėjimo, norą dalyvauti išreiškė virš 600 automobilių iš visos Lietuvos, todėl teko pradėt filtruot idomesnius automobilius ir atsirinkti 100 geriausiųjų. Išsiuntėme patvirtinimus likus trims dienoms iki renginio ir pranešėme, kad tikslią susitikimo vietą ir laiką paskelbsime tik likus valandai iki renginio pradžios. Visi žinojo, kad važiuosim naktį, todėl į Kauna, pavakary, pradėjo rinktis dalyviai. Viskas prasidėjo “ASU” didžiojoje aikštelėje, susirinko beveik 120 išskirtinių automobilių iš visos Lietuvos. Didele kolona, kuri nusidrėkė beveik 3 km, pajudėjome miesto link. Pravažiavome gražiausias Kauno vietas, apdovanojome ispūdingiausius automobilius bei pasidalinome idėjomis ir meile automobiliams. Ypatingai norime padėkoti Kauno miesto Policijai už vietomis užtvertas gatves ir suprantingumą!

Ar galime tikėtis dar vieno tokio renginių ateityje? – paklausėme Eimantą, internete labiau žinomą cheppas niku.

Pirmas blynas labai neprisvilo, o ir dalyviai patenkinti smagiai praleistu vakaru jau uždavė daug klausimų, visiems smalsu kada bus organizuojamas sekantis pasivažinėjimas. Dalyviai iš kitų miestų įvertino Kauną kaip labai patogų miestą tokiems renginiams, ne tik dėl patogios geografinės padėties, bet ir dėl naujai sutvarkytų kelių, kuriais buvo numatytas maršrutas. Mums, renginio organizatoriams,  tai didelė motyvacija nenuleisti rankų ir judėti į priekį. Tikimės, kad tai tikrai ne paskutinis mūsų renginys šį sezoną!

Wangan Friday’13 by Wangans Society VW Golf MK4 08

Wangan Friday’13 by Wangans Society BMW E36 Lowswallow 02Wangan Friday’13 by Wangans Society Mercedes 05 Wangan Friday’13 by Wangans Society Lexus VIP Stance 04 Wangan Friday’13 by Wangans Society Nissan Silvia 06Wangan Friday’13 by Wangans Society BMW E46 Air Ride 03 Wangan Friday’13 by Wangans Society VW Golf MK2 07

Wangan Friday’13 by Wangans Society Best JDM 01

Daugiau nuotraukų rasite PROPER fotoalbume.

Related Posts