dopecars.lt
Random snap: ’78 Opel Kadett Coupe

Šį kartą, akis užkliuvo už 1978 metais pagaminto Opeliuko. Šis Kadett C važinėja Belgijos keliais. Jo savininkas Chris Letten, per 3.5 metų, su kelių draugų pagalba, visišką lupeną pavertė štai šiuo gražuoliu. Opel’is restauruotas OEM dalimis, išskyrus veidrodėlius ir sėdynes. Spalva taip pat iš Opel gamos (Aruba Blue). Po kapotu viskas paprasta, ideali tvarka, 1.2l darbinio tūrio varikliukas ir 4 laipsnių mechaninė pavarų dėžė. Galios nedaug, bet tokiam lengvam automobiliukui jos užtenka.

Paprastumas dominuoja ir salone: viskas originalu, išskyrus Blaupunkt CD grotuvą, 28cm Victor vairą, apsauginius lankus bei Recaro sėdynes, pasiskolintas iš Opel Manta B GSI.Spyruokliuoja mašina ant Koni Yellow amortizatorių bei KAW spyruoklių. Kadangi automobilio išvaizda paprasta tiek išorėje, tiek viduje tiek po kapotu, pasirinkti ir paprasti ratukai – ATS Classic 13×7 priekyje ir 13×8 gale bei 175/50/13 gumos.

Chris’as ateityje norėtu pridėti vieną kitą arkliuką po kapotu, bet yra patenkintas ir esama galia. Juk kuo lėčiau jis važiuoja, tuo daugiau žmonių jį pastebi.

Leave a Reply