dopecars.lt
Random snap: Pora Vilniaus “šėrimo” vietų

Pasibaigus sauso šonaslydžio sezonui ir varžyboms, bei treniruotėms, dauguma sėda į savo žieminius automobilius arba juos padaro tokiais pakeldami ir pan. Tačiau reikia kur nors išlieti susikaupusią energiją, o kad nedaryt to gatvėje (na bent jau judrioje gatvėje) variantas yra aikštelės ir mažo naudojimo keliai. Štai keletas pavyzdžių.
Pirmoji vieta – Prekybos ir pramogų sostinė. Ganėtinai populiari vieta dėl savo subtilaus S formos išvažiavimo. Tačiau tai gana judri vieta, taigi vienintelis būdas praslysti, tai vėlai naktį. Kitu atveju didelė tikimybė gauti administracinės teisės pažeidimo protokolą.

Antroji vieta – Vichy aikštelė.
Mažesnio populiarumo vieta už Akropolį, bet vistiek susilaukia slystančiųjų dėmėsio. Žinoma aplink yra daug kliūčių, tokių kaip medžiai, stulpai, salelės aplink medžius. Išvažavimas iš aikštelės taip pat vertas dėmėsio.

Ir Trečioji vieta – aikštelė netoli Regitros.
Ši vieta pakankamai saugi, kadangi tai nėra gatvė… Prieš aikštelę yra įsibėgėjimui tinkamas keliukas. Kas įdomėsnio, tai kad aikštelėje yra kalniukas, kuris reikalauja didesnių įgudžių valdant slystantį automobilį.P.S. Ar šis e36 vertas detalesnio aprašymo “Random snap” skiltyje?
P.P.S. Mes tikrai neskatiname nelegalių manevrų kelyje. Keep it on track

One Response to Random snap: Pora Vilniaus “šėrimo” vietų

  1. watanabe says:

    geras straipsnis :)

    p.s. Norim norim aprašymo e36 :)

Leave a Reply